Магнезиумот е минерал што е неопходен за функционирањето на телото и игра клучна улога во повеќе од 300 биохемиски процеси. Тој придонесува за одржувањето на здрави коски и мускули, намалување на заморот и исцрпеноста, регулира крвен притисок, ја подобрува функцијата на срцето и нервниот систем.

Прикажувам 1–12 од 20 резултати

Покажи 9 24 36