ЛОКАЦИЈА

ПЗУ Аптека Б-1

Маршал Тито
Број 107

Мејл: bruno_b1@t.mk
Телефон: 045-223-834

ПЗУ Аптека Б-3

Борис Кидрич
Број бб

Мејл: bruno_b3@t.mk
Телефон: 045-224-340

ПЗУ Аптека Б-5

Цветко Јаковлески
Број 3А
Веднаш до Kипер маркет

Мејл: bruno_b5@t.mk
Телефон: 045-217-814

КОНТАКТ

Со користење на формата подолу можете да не контактирате со вашите прашања. Слободно контактирајте не за размена на контакт, партнерство и сите други барања!

НАПИШИ ПОРАКА

  КОНТАКТНИ ПОДАТОЦИ

  Маршал Тито бр.107
  Борис Кидрич бр. бб
  Цветко Јаковлески 3A
  Кичево, Македонија

  +389 (0)45 223 834
  +389 (0)45 224 340
  +389 (0)45 259 707

  Вие сте добредојдени со вашите прашања во врска со нашите производи, термини или новаи барања и предлози