Витаминот Ц, познат и како аскорбинска киселина, е есенцијален нутриент и еден од најмоќните антиоксиданси кој помага во зајакнување на имунолошкиот систем, зголемување на апсорпцијата на железо и одржување на здравјето на кожата, крвните садови и коските.

Прикажувам 1–12 од 22 резултати

Покажи 9 24 36