Мултивитамините и мултиминералите се додатоци во исхрана што вклучуваат комбинација од различни витамини и минерали. Во современиот начин на живот, особено при ситуации како зголемена физичка активност, стрес, незрав начин на живот, намален имунитет и сл., организмот има потреба од дополнителен внес на витамини и минерали. Тие можат да бидат корисни за општото здравје и благосостојба, особено ако вашата исхрана не е балансирана или ако имате некои здравствени состојби кои можат да резултираат со недостаток на одредени витамини и минерали.

Прикажувам 1–12 од 24 резултати

Покажи 9 24 36